Hvorfor meldte du deg inn i Skolelederforbundet, Trude Høgh?

  • Jeg meldte meg inn fordi noen av de andre lederne her på skolen er med, og fortalte om gode kurs og innholdsrike møter. Når første møte i klubben Utdanningsforbundet kom i høst, kjente jeg på noe usikkerhet rundt om og eventuelt i hvilket omfang jeg skulle delta her. Ved å være i Skolelederforbundet slipper jeg å ta stilling til dette, og jeg opplever at de jobber for / fokuserer mer på min stilling som avdelingsleder. Jeg lånte Skolelederen og leste litt i det, og fikk mer lyst til å lese om det som angår min stilling.

Vi møter mange som sier at de nøler med å melde seg inn fordi det er så tungvint å skifte forsikringsselskap. Var dette et viktig moment for deg?

  • Ja, å skifte forsikringsselskap var et moment for meg. Men det var ikke tungvint. Jeg ringte til Gjensidige og fikk info om tilbudet deres med medlemskap i Skolelederforbundet. Deretter kontaktet jeg andre selskap og fikk deres tilbud. Forsikringsselskapet ordner alt et bytte krever.

Undersøkte du hvordan skifte av forsikringsselskap ville slå ut for deg før du meldte deg inn?

  • Jeg forhørte meg med mine kolleger og andre som er medlem i Skolelederforbundet, og fikk en forståelse av dem om at det var liten forskjell.

Er du fornøyd med overgangen til nytt selskap?

  • Jeg er svært fornøyd med bytte av selskap. 
  • Gleder meg til høsten med gode kurs, fine samlinger med personer i samme stilling som meg selv, og god dialog med lederne i forbundet når jeg lurer på noe.

Trude Høgh er avdelingsleder på Søreide skole i Bergen kommune.

 
 
 
 
 

Søk